WHO WE ARE

The Pioneer of MEDICAL FACIALS in Indonesia

The Pioneer of MEDICAL FACIALS in Indonesia

Euromedica group adalah perusahaan estetika yang telah berdiri sejak tahun 2006. Dimulai dengan European Slimming Center (ESC) dan EUROSKINLAB yang memiliki berbagai macam perawatan tubuh dan wajah dengan kualitas premium, serta dikenal juga dengan kualitas pelayanannya, kemudian disusul oleh SKIN+ di tahun 2018, Euromedica grup terus memperluas portofolio kami dalam kemajuan dan layanan estetika medis. Pada tahun 2022, Euromedica grup telah membuka lebih dari 35 klinik di Indonesia, dan yang terbaru di Asia Tenggara dengan dibukanya klinik SKIN+ di Manila, Filipina pada tahun 2023.

Euromedica group is a medical aesthetics company that has been established since 2006. Starting with European Slimming Center (ESC) and EUROSKINLAB, which has various kinds of treatments for the body and face with premium quality, and is also known for quality service, followed by SKIN+ in 2018, Euromedica group has continued to expand our portfolio in medical aesthetics advancement and services. In 2022, Euromedica group opened over 35 clinics in Indonesia and a new one in South East Asia with a SKIN+ clinic in Manila, Philippines, in 2023.

The Pioneer of MEDICAL FACIALS in Indonesia

Medical Facials, perawatan unggulan dari SKIN+, merupakan rangkaian perawatan wajah dengan menggunakan teknologi canggih yang telah terbukti secara medis mampu menutrisi kulit dan membuat kulit menjadi lembab, bersih, cerah dan glowing seketika. Mengandalkan teknologi yang banyak digunakan di Amerika Serikat dan Eropa, Medical Facials membantu Anda mendapatkan kulit yang lebih sehat dengan hasil yang terbukti, bahkan sejak perawatan pertama.

Medical Facials, the signature treatments created by SKIN+, are a series of facial treatments using advanced technology that has been medically proven to nourish the skin and make the skin moisturized, clean, bright, and glow instantly. Relying on technology widely used in the United States and Europe, Medical Facials help you achieve healthier skin with proven results, even from the very first treatment.

The Latest Revolutionary Advanced Treatment

Trilogy 2.0 merupakan rangkaian treatment yang terdiri dari Medical Trilogy, Recovery Trilogy, Maintenance Trilogy dengan teknologi modern yang dapat mengangkat sel kulit mati, mencerahkan kulit, dan menjaga kondisi kulit agar tetap lembap dan kencang.

Trilogy 2.0 is a series of treatments consisting of Medical Trilogy, Recovery Trilogy, and Maintenance Trilogy, using modern technology that can remove dead skin cells, brighten skin, and keep skin condition moisturized and firm.

SUCCESS STORY

 

We deliver results,

not promises

Tyas Mirasih

Public Figure

Berasa mukaku langsung jadi halus dan komedonya langsung hilang. Nah, lasernya bisa bikin glowing gitu karena muka aku juga sebelumnya kan kering. Tempatnya juga nyaman, staffnya ramah dan hasilnya langsung keliatan.

I feel that my face immediately becomes smooth and the blackheads disappear immediately. The laser treatment helps my face to glow instantly and makes my skin feels supple, although my skin condition is dehydrated. The clinic is also comfortable, the staff are friendly, and the results are immediately visible.

Aura Kasih

Public Figure

Medical Facials bikin wajahku lebih glowing, bright, dan lebih lembap. Jangan khawatir lasernya gak sakit sama sekali loh!.

Medical Facial makes my face glow, skin looks brighter, and more moisturized. And don't worry, the laser doesn't hurt at all!

Melody Prima

Public Figure

Aku cobain treatment Medical Facials di SKIN+ Clinic. Nyaman banget dan nggak sakit sama sekali. Hasilnya bener-bener langsung kelihatan, muka aku jadi lebih cerah, glowing, dan pori-porinya mengecil.

I tried the Medical Facial treatment at SKIN+ Clinic. Very comfortable and not painful at all. The results are really visible right away, my face is brighter, glowing, and the pores are smaller.

LOCATIONS

 

Choose a place to

maintain your beauty

SKIN TIPS

 

Feeling good never

looked so good!